Evenementen

Een team is zo sterk als het zwakste teamuitje! Daarom komt iedereen aan de beurt om eens een leuk en gezellig teamuitje samen te stellen.

Bekijk hieronder de afgelopen events en teamuitjes!

header-3

2023

Schieten en genieten!
Georganiseerd door Max & Jeffrey

Samen genoten van het jaarlijkse STA kerstuitje! We begonnen met een fanatiek potje paintball, vervolgt met een heerlijke kookworkshop die de zere plekken van het paintballen al snel deed vergeten!

Als kers op de taart kregen alle medewerkers dit jaar limited edition STA sneakers 👟!

Paintball + kookworkshop
Teppenjaki

Teppanyaki (楽しむ)
Georganiseerd door Jeffrey

Sake, veel knoflook en gelach! Altijd leuk om samen te eten. Dit was overigens het eerste uitje van Ruben en Bas! Nieuwe aanwinsten op de afdeling Consultancy en Development 💪

Culinaire Kanotocht
Georganiseerd door Max en Jeffrey

Voor het zomer teamuitje stond er veel eten en drinken op de planning. Een culinaire kanotocht met een zelf samengestelde menukaart voor op de route en vervolgens afsluiten bij een heerlijke Argentijnse steakhouse in Eindhoven. Het weer was ook nog eens top

Kanoen
BouwBeurs

Samen naar de BouwBeurs 2023

Potentiele klanten ontmoeten, Bijkletsen met bestaande klanten en vooral samen veel plezier maken op de beursstand! Begin 2023 stonden we voor de allereerste keer met onze eigen beursstand op de BouwBeurs. Een leuke ervaring waar we nog lang over zullen napraten!

2022

Bastronomie, koken met een meesterchef
Georganiseerd door Jeffrey

Fine dining, maar wel zelf de handen uit de mouwen steken! Een leerzame, maar vooral gezellige ervaring met een sterrengerecht als uitgangspunt. Tijdens de workshop werden we in groepjes verdeelt waarbij ieder groepje voor elkaar een gang serveerde. Tot nu toe zeker het meest smakelijke teamuitje!

Kookstudio
SS22 – 1

Super STA Party 2022!
Georganiseerd door Max

Heb je de behendigheid van Mario, ben je niet bang om (alleen) aan de top te staan en ben je de beste trash talker van de EU? Kun je racen, je boterhammen smeren en schieten tegelijk of ben je slimmer dan Sherlock? Dan maak jij kans om de winnaar te worden van de Super STA Party 2022!

Activiteiten:

  • Escape room, Kubb en Jeu de boules
  • GameState onbeperkt gamen
  • High beer
  • Casino challenge

Winter wonderdag!
Georganiseerd door Max

Hoe doen we bij STA een kerstviering? Naast lekker samen eten hebben we een tof programma opgezet met een STA Software quiz, airsoften en een bierpong toernooi. 

airsoft
wijnproeverij

Lekker culinair doen
Georganiseerd door Jeffrey

Een bier of wijnproeverij, daar zijn we bij STA niet vies van. Regelmatig organiseren we culinaire uitjes om te genieten van elkaars gezelligheid en om de successen van STA te vieren.

Minigolf XL
Georganiseerd door Tim

Nieuwe vaardigheden leren doen we ook buiten kantoor. Zo zijn we afgelopen jaar de golfbaan op gegaan met een workshop golfen bij golfbaan Stippelberg, onder begeleiding van een ervaren golfinstructeur

golfclinic

Ook deelnemen aan een teamuitje van STA?

Solliciteer direct!