Specialisaties

Alle afdelingen binnen STA Software op een rijtje.

header-Sep-29-2022-03-01-38-19-PM
Development-1

Development
Code metselaars

Het development team, onder leiding van Thomas, knoopt de ideeën aan elkaar en vormt dit tot de gebruiksvriendelijke software die de gebruikers van STA Software gewend zijn. Het product van STA is opgedeeld in twee delen: De webapp en de Android/iOS applicatie. Dit vraagt om verschillende expertises op het gebied van software engineering en development. Ben je benieuwd naar de functies binnen de development afdeling? Bekijk dan de vacatures hieronder.

Sales/consultancy
Bouwexperts

Als er een bedrijf geïnteresseerd is in de software, dan neemt het sales team contact op om de wensen van het bedrijf te bespreken. De sales teamleden zijn van oorsprong echte vakmannen en geven advies over welke software modules het beste passen bij een bedrijf, op basis van hun kennis en expertises uit het werkveld.

Daarnaast gaat het sales/consultancy team op pad om op locatie instructies te geven en bedrijven op weg te helpen met het gebruiken van de software. Ook als je al een licentie hebt kun je hulp op locatie verwachten van de STA consultants.

Met deze functie behoud je voeling met de branche en hun behoeftes, ook als je zelf niet meer als vakman op de bouw staat.

sales
marketing

Marketing
Merkbouwers

Als marketeer waak je over de merkwaarde van STA en zorg je ervoor dat de branche weet van ons bestaan. We zijn actief bezig met het optimaliseren van onze kanalen en het onboarden van bestaande en nieuwe klanten. 

Binnen het marketing team wordt je niet op één taak gezet, maar kun je al je marketing skills laten zien over verschillende taken. Zo kun je de ene week bezig zijn met het optimaliseren van het onboarding proces voor klanten en de andere week zet je campagnes op om bouwbedrijven enthousiast te maken over nieuwe functies en modules.

Customer Success

Het Customer Success team zorgt ervoor dat de gebruikers optimaal kunnen profiteren van de software en vertaalt hun behoeften naar het STA team. We zijn pas tevreden als de gebruiker het product volledig kan ervaren. Het doel van Customer Success is om gebruikers te behouden door hen volledige ondersteuning te bieden op de juiste momenten.

sales

Klaar om te solliciteren?

Heb je je afdeling gevonden? Solliciteer direct!