Stage lopen bij
STA Software

Een super stage, met een leuk team en toffe uitjes. Wat wil je nog meer? Werk mee aan het verminderen van werkdruk bij de meest traditionele branche van Nederland: de bouw.

Vacatures waar je je CV voor afstoft

Developer Stage

MBO/HBO

 

Check de vacature →

Marketing stage

HBO

 

Check de vacature →

Er zit geen IK in TEAM.
Wel een M.

We kennen elkaars verhalen, lachen samen, drinken een biertje op zijn tijd, halen broodjes bij Maickel, organiseren teamuitjes voor elkaar en ga zo maar door. Want bij STA Software weten we dat functioneren zonder FUN, ctioneren is. En dat slaat nergens op!

Artboard – 40-1

Stagiaires aan het woord

Marketing bij STA is top. Je kunt je input op zoveel verschillende plekken kwijt. Elke dag is anders. Begonnen als stagiaire en doorgegroeid naar een full-time functie, waar ik elke dag met plezier naar toe ga.

Projecten van stagiaires

Planner

KAM/VGM Planner
Development

Het plannen van taken wordt veelal gedaan op een fysiek bord op kantoor of in de bouwkeet. Taken die hier opstaan moeten handmatig afgemeld worden zodra ze zijn opgelost. Met de geautomatiseerde KAM-Planner ontworpen door een van de stagiaiares bij STA, kun je werkzaamheden, zoals het inplannen van werkplekinspecties, direct uitvoeren vanuit de STA omgeving. Communiceer taken automatisch met teamleden en verhoog je efficiëntie met de ingebouwde slimme functies. De planner is praktijkgericht, overzichtelijk en eenvoudig te begrijpen voor iedere gebruiker.

Veiligheidsmeldingen poster
Development

Een veilige situatie creeren op een "gevaarlijke" plek zoals de bouwplaats is een belangrijk onderwerp voor de branche. De stagiaires bij STA hebben gewerkt aan een veiligheidsmeldingen systeem waarbij vakmannen op de bouwplaats (anoniem) onvielige situaties kunnen melden door het scannen van de veiligheidsmeldingen poster. De meldingen komen binnen in de chat van de STA omgeving. Het bedrijf kan vervolgens de situatie doorzetten naar de persoon die het gaat oplossen en de situatie als afgehandeld melden zodra het is verholpen.

veiligheidsmeldingen

Gereedmelden app
Development

In de traditionele situatie krijgen onderaannemers (bijvoorbeeld schilders en metselaars) een rapport op de mail of in de hand gedrukt waar de opnamepunten in staan die ze moeten herstellen. Zijn ze klaar, dan melden ze dit handmatig aan de aannemer.

Met de Gereedmelden app, mede ontwikkeld door een stagiaire bij STA Software, is dit verleden tijd. De onderaannemers (actiehouders) krijgen het opnamerapport binnen via de mail en kunnen de aan hen gekoppelde opnamepunten afmelden via de Gereedmelden webapp. De onderaannemer kan eenvoudig een herstelfoto toevoegen en het herstelde opnamepunt voorzien van een omschrijving. De aannemer ziet direct in de STA Portal en in de STA oplever app wanneer het punt is hersteld en kan op basis van de herstelfoto en de omschrijving hierop akkoord geven door het punt af te vinken.

Content Plan LinkedIn
Marketing

STA Software was op zoek naar content die de doelgroep aantrekt, consistent is en uitnodigt om vaker terug te komen naar de bedrijfspagina. Een stagiaire bij STA heeft een aantal verschillende typen content gecreëerd, gecategoriseerd en voorzien van een format (template) om snel te kunnen implementeren in de praktijk.

content plan
tabletbandje

Accessories branding
Marketing

STA Software was op zoek naar fysieke relatiegeschenken die aansluiten op het product en de bedrijfscultuur. In samenwerking met een stagiare zijn er verschillende producten ontwikkeld waaronder tabletbanden die dienen als marketingdoeleinde en als een relatiegeschenk. 

Solliciteren gaat als volgt

  • Stap 1: Solliciteren!

  • Stap 2: Kom langs op kantoor

  • Stap 3: Doe de opdracht!

  • Stap 4: Welkom bij het team!

Artboard – 40

Kies een van onze vacatures en solliciteer direct!

Op de vacature pagina vind je alle openstaande vacatures. Voor ieder wat wils! Kies een vacature en solliciteer direct. We nemen contact met je op om een datum vast te leggen voor je kennismakingsgesprek.

kantoor 2

Even kennismaken op kantoor

Neem een kijkje achter de schermen bij STA Software. We laten je zien wat we doen en hoe jou gekozen functie daarin een rol speelt.

We zijn erg benieuwd wat je in huis hebt en horen graag meer over jouw ervaring met de functie. Heb je iets om te laten zien vanuit je opleiding waar je trots op bent? Neem dat vooral mee!

loop een dagje mee

Toon je skills in een leuke casus!

Exclusief voor developer/Software engineer stages
Solliciteer je voor de developer afdeling? Dan hebben we een leuke opdracht voor je uitgewerkt waarmee je jouw code skills kan laten zien. Zo leer je de werkwijzen van STA kennen terwijl je werkt aan een echte casus.

welkom!

Welkom op je nieuwe stageplek!

Op vrijdag gaan we lekker naar het terras om je stage te vieren met een borrelplankje en een speciaalbiertje!

Zie jij dit proces wel zitten? Solliciteer direct of bekijk de vacatures!

#durftevragen

Algemene vragen gesteld door sollicitanten

Waar zijn jullie gevestigd?

We zijn gevestigd in het mooie Gemert. We zitten op de 5e etage (met lift te bereiken) en kijken over de mooie skyline van Gemert en omstreken.

Adres
Scheiweg 26
5421XL Gemert

Bereikbaarheid

Auto/Motor: Er zijn voldoende parkeergelegenheden direct aan het gebouw op een bewaakte parkeerplaats. Dus je Lamborghini staat veilig!

Fiets: Je krijgt van ons een druppel (chip) waarmee je je fiets in een gesloten stalling kunt plaatsen.

Openbaar vervoer: Kom je vanuit Uden of Eindhoven? Vanuit beide stations gaat bus 322 naar Gemert (halte Pastoor Poellplein). Klein stukje de benen strekken en je bent er om te genieten van een bakkie in de ochtend.

Kun je ook op afstand werken?

We werken standaard vanuit kantoor, omdat we houden van een interactieve sfeer tijdens en tussen het werken. Mocht er na verloop van omstandigheden iets voorkomen waardoor je tijdelijk niet naar kantoor kunt komen, dan is thuiswerken altijd een optie.

Moet ik een eigen lunch meebrengen?

Dat is niet nodig! We halen elke maandag boodschappen voor de rest van de week. Je kunt op de boodschappenlijst zetten waar je zin in hebt. Ook lunchen we regelmatig bij lokale foodtrucks en lunchrooms.

Hoe ziet mijn werkplek eruit?

Iedere werkplek bij STA is voorzien van een elektronisch verstelbaar bureau (zodat je ook staand kunt werken), een MacBook, een ultrawide monitor, een zeer fijne Herman Miller bureaustoel en een bureauplantje!

Is 'Born to be alive' van de Village People?

Nee, 'Born to be alive' is gemaakt door 'Patrick Hernandez'.

De auto van de zaak, is die ook voor stagiaires?

Nee

Klaar om te solliciteren?

Heb je je keuze kunnen maken? Solliciteer direct!