Onze cultuur

De bedrijfscultuur van STA staat voor saamhorigheid. Zowel in de communicatie met klanten als op kantoor. Kom meer te weten over STA Software en de werkwijze waarop het merk zijn waarde verdient. 

header cultuur

Over STA Software

  • Dit is STA

  • Hoe is STA ontstaan?

  • Klanten over STA

Dit is STA

Dit is STA Software

De bouw moet aan allerlei verschillende administratieve verplichtingen voldoen. kwaliteitsborging, keuringen, documentatie van opleveringen en straks ook aan de juridische WKB. Dat is een enorme bijkomstigheid aan werkdruk voor de bouw, vooral omdat er ook al een tekort is aan vakkundig personeel. STA Software verlichten de bouw door de rompslomp van al die registraties te vereenvoudigen.

Daarom hebben we een app ontwikkelt die de traditionele papieren tijger vervangt. Met de app wordt registratie gemakkelijk en is het altijd duidelijk voor iedere partij wat de stand van zaken is per bouwproject. De app zorgt voor overzicht, rust en een gevoel van trots over het stijgen van kwaliteit.

Hoe is STA ontstaan?

STA Software is opgericht in 2016 door Thomas Muller (hoofd developer) en Hermie Vos (bouwconsultant). Hieronder verteld Hermie hoe ze tot het idee zijn gekomen om STA op te richten.

"Ik ben al ruim 35 jaar werkzaam in de bouwbranche, waar ik ben begonnen als tariefcalculator bij een grote woningbouwer. Tijdens mijn carrière ben ik continue bezig geweest met het verbeteren van processen. Veel branches zijn al ver vooruit in automatisering om hun processen te optimaliseren. De bouwbranche loopt op dit gebied echter nog ver achter. Wat ik miste is software waar je de uitvoeringsprocessen mee digitaliseert waardoor je direct inzicht en overzicht kunt geven in die processen. Veel gebeurd wat dat betreft nog op papier. Bijvoorbeeld het opleveringsproces, kwaliteitsborging en processen rondom veiligheid. Hierin zit veel (onzichtbare) data verscholen wat inzichtelijk kan worden als je dit digitaliseert.

Tijdens mijn opleiding Lean Six Sigma raakte ik volledig overtuigd dat je met data verrassend nieuwe inzichten kan krijgen die je op de papieren versie niet ziet. Met die data krijg je van de processen bijvoorbeeld korte en lang termijn trends te zien wat verrassende inzichten kan bieden.

Op dit gebied was er nog weinig kwalitatieve software beschikbaar. Om deze reden hebben wij het initiatief genomen om deze behoefte aan inzicht en overzicht te gaan voorzien met praktijkgerichte software. Ik heb dit idee voorgelegd aan Thomas Muller (mede-eigenaar en developer) en samen met zijn programmeer ervaring is STA Software B.V. ontstaan.- Hermie Vos

klanten over STA

Klanten aan het woord

"Na een keuring heb je dus alles bij elkaar nog gewoon een kwartiertje werk in de keet. En nu met STA kom ik binnen in de keet, ik klik op verzenden ik ben klaar."  - Ton-Pierre, BVR Groep


"Al met al is de STA app een tool waar zowel de klant als de organisatie zijn vruchten van plukt." - Fraanje


"Net dat beetje extra service om onze klanten in het werkveld te ondersteunen." - Ruud Robbe, Celde


Een paar quotes uit de interviews met STA gebruikers. Bekijk alle interviews hieronder!

Het gaat om de vakmannen

Bij STA Software begrijpen we dat digitalisering niet het hoofddoel is in de bouw. Software is niet meer en niet minder dan een tool. Een tool waarmee de vakman het overzicht bewaart, meerkosten terugdringt en de kwaliteit van zijn bouwwerken verhoogt. STA Software geeft hen de tools om de administratieve rompslomp te organiseren, zodat ze verder kunnen met hun expertise.

vakmannen
Dat doen we samen v2

We doen het samen

Een tool voor de bouwbranche ontwikkelen doe je niet alleen, maar samen met de eindgebruiker. Door productverbetering en toevoegingen samen te ontdekken en testen, kom je tot een eindresultaat dat praktijkgericht is en gebruiksvriendelijk. Iedere afdeling binnen STA geeft hier zijn eigen bijdrage aan.

Met een lach!

Met plezier naar kantoor en met een goed gevoel naar huis. Bij STA Software hebben we openheid, humor en vriendelijkheid hoog in het vaandel. Ben je naast collega's op zoek naar een club waar je mee kunt lachen en je verhalen kunt delen? Dan ben je bij STA aan het juiste adres.

Met een lach

Het team

Hermie

Consultant

Thomas

Development

Jeffrey

Marketing

Max

Marketing

Tim

Development

Sander

Development

Syze

Development

Thomas

Development

Mark

Development

Ruben

Consultant

Bas

Success & Development

Mark

Development

Klaar om te solliciteren?

Heb je je keuze kunnen maken? Solliciteer direct!